+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

269.00 лв.

Презареждащ се роботизиран мастурбатор Roto-Bator – Ass

Продуктов номер: 206-456

Пригответе се за най-невероятния, най-интензивен, най-напредналия въртящ се мастурбатор! Презареждащата се Roto-Bator е най-добрият турбодвигателян мастурбатор, който прави цялата работа вместо вас!

[gtranslate]
SKU 206-456 Категория: Етикет:
Срок на доставка: 6 - 9 дни

269.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Пригответе се за най-невероятния, най-интензивен, най-напредналия въртящ се мастурбатор! Презареждащата се Roto-Bator е най-добрият турбодвигателян мастурбатор, който прави цялата работа вместо вас! Няма повече изпомпване, галене или изстискване – просто натиснете бутона и се наслаждавайте на раздразнителна стимулация, разработена, за да ви накара да свършите по-силно от всякога!

За разлика от обикновените мастурбатори, които едва се движат нагоре и надолу, усъвършенстваният ротационен механизъм на Roto-Bator поставя изцяло ново завъртане за мъжката мастурбация! С всяко завъртане на мекия TPR ръкав, стегнатият ръкав се обвива около чувствителните зони на вашия член, докато малките издатини ви дразнят, доставяйки усещания за изтръпване на гръбначния стълб, които са по-добри от истинско изживяване! Получавате удивително удовлетворение, когато го искате, толкова дълго, колкото искате.

Захранван от ултрасилен мотор, този пълен автоматичен мастурбатор разполага с девет вълнуващи модела на въртене, от които да избирате. Всеки модел има цветен LED дисплей, който променя цвета си с всяко движение. Бутонът за обратно нагласяне моментално променя посоката на въртящия се ръкав, което ви позволява да експериментирате с безкрайни комбинации на удоволствие всеки път, когато го използвате. Той е проектиран като никой друг мастурбатор на пазара, с независими контроли за функцията и посоката на въртене.

Натиснете долния бутон, за да включите Roto-Bator и да преминете през всичките девет функции. Натиснете горния бутон, за да промените посоката на въртене на ръкава. Задръжте бутона за захранване за три секунди, за да изключите устройството. За да заредите вашия Roto-Bator, включете включения USB кабел в USB щепсела и го оставете да се зарежда за 2 часа. Времето за изпълнение е приблизително 1,5 часа на сесия.

Дългият цилиндър и еластичният ръкав могат да поемат широка гама от размери и дебелини, просто използвайте много лубрикант на водна основа, когато вкарате пениса си в ръкава за удоволствие.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Материя