+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

200.00 лв.

Презареждаща се помпа с накрайник SHOTS

Продуктов номер: 102-379

Само с натискането на един бутон, тази презареждаща се ПОМПА ще ви преведе през пълен цикъл и едновременно да запише максималното си вакуумно налягане – което ви позволява да се концентрирате върху приятни усещания.

[gtranslate]
Марка:
SKU 102-379 Категория:
Доставка от: Нидерландия
Срок на доставка: 6 - 9 дни

200.00 лв.

Налично

Презареждаща се помпа с накрайник SHOTS
Презареждаща се помпа с накрайник SHOTS

Налично

200.00 лв.
200.00 лв.
Овлажнител "Be Lover Gel Forte"
Original price was: 24.00 лв..Current price is: 12.00 лв..
Лубрикант с Алое вера Shots
Original price was: 29.00 лв..Current price is: 14.50 лв..
Добави 200 Ох!точки!

За да знаеш повече

Само с натискането на един бутон, тази презареждаща се ПОМПА ще ви преведе през пълен цикъл и едновременно да запише максималното си вакуумно налягане – което ви позволява да се концентрирате върху приятни усещания. Супер мекият мастурбационен ръкав увеличава изгледа на вашия пенис за несравнима визуална стимулация. Помпата винаги създава плътно уплътнение за удобно, но много ефективно засмукване! Тази високотехнологична помпа е наистина лесна за разглобяване и почистване. Дължината е 31 см и с камера, която може да побере дължина от 20 см, тя се върти до впечатляващите 3700 оборота в минута при много ниско ниво на шум под 55 dB. Вътрешният обхват е 6,1 см, така че винаги има достатъчно място за’ растеж ‘. Вградената акумулаторна батерия се нуждае от 120 минути за пълно зареждане, което осигурява 110 минути време за игра ! Тази помпа НЕ е водоустойчива.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ Смажете ръкава на цилиндъра и вашия пенис с лубрикант на водна основа преди употреба. НЕ използвайте силиконови смазки. Ако по всяко време се чувствате неприятно с вакуума, пуснете част от вакуума чрез бутона за освобождаване на вакуума. За да постигнете най-добрия резултат, можете да приложите някои ефективни техники: като: редуване на вакуума от време на време или извършване на поглаждащи движения след ерекция.

CHARGING LED светлината мига по време на зареждане и свети силно при пълно зареждане.

Главата на контролера и прозрачната смукателна тръба могат да бъдат разглобени за лесното почистване. Почистете цилиндъра и втулката за мастурбация с топла вода преди и след всяка употреба, препоръчваме да използвате почистващ препарат за играчки или антибактериална кърпа. Винаги използвайте лубрикант на водна основа с този продукт за максимално удоволствие. НЕ използвайте силиконови смазки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Цвят

Диаметър

Срок за доставка

Доставка от:

Материя