+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

72.00 лв.

Презареждаща се клиторна помпа CALEXOTICS

Продуктов номер: 106-888

Акумулаторната помпа CalExotics Intimate Pump™ е сбъдната мечта за всяка жена, която търси удоволствие.

[gtranslate]
Марка:
SKU 106-888 Категории: ,
Доставка от: Нидерландия
Срок на доставка: 6 - 9 дни

72.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Акумулаторната помпа CalExotics Intimate Pump™ е сбъдната мечта за всяка жена, която търси удоволствие. Коприненият гладък силиконов масажор е проектиран от екип за разработване на продукти за жени, за да бъде най-доброто женско удоволствие. С мека, гъвкава интимна лъжичка и дразнещи средства за гъделичкане, този похотлив масажор ще ви изпрати спираловидно в страната на чудесата за удоволствие.
С чувствен накрайник на чашата, усещане за леко засмукване и 12 интензивни функции на вибрация, пулсация и ескалация, този масажор ще ви накара да се разтреперите с изживяване на цялото тяло. Тази важна кутия за еротични играчки винаги ще помни това, което обичате, като използва най-съвременен чип с памет, за да вземете последната използвана функция за удоволствие.

Нашият компактен, готов за пътуване стимулатор дискретно ще се побере в чантата ви или обратно за една нощ, за да донесе очарователен екстаз, където и да отидете. Между времената на игра, оставете тази USB акумулаторна интимна играчка 80 минути, за да се зареди напълно, за да се насладите на 60 минути игра с изкусително удоволствие.

Характеристики на Презареждаща се клиторна помпа CALEXOTICS :

  • Тегло на продукта: 119,03 грама;
  • Скоростни режими: 12;
  • Време за презареждане: 80 мин;
  • Живот на презаредена батерия: 60 минути;
  • Водоустойчив: ДА;
  • Материали:Силикон (помпа) ABS със сребърно покритие (декор).

 

Избягвайте използването със силиконови смазки.Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа.След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Цвят

Доставка от:

Материя