+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

110.00 лв.

Помпа за гърди Breast Pump Set Medium – Rose Gold

Продуктов номер: 102-553

Помпа за гърди с две чашки, която бързо и ефективно ще увеличи размера на вашия бюст. Изработена нежни материали, с удобни за закрепване вакуумни чашки и спусъчно напомпващо устройство. Ако искате да изглеждате още по-привлекателна и неустоима в мъжките очи – това е вашето решение. Лесна за употреба, с видим ефект.

[gtranslate]
Марка:
SKU 102-553 Категории: ,
Доставка от: Нидерландия
Срок на доставка: 6 - 9 дни

110.00 лв.

Налично

Добави 110 Ох!точки!

За да знаеш повече

Помпа за гърди с две чашки, която бързо и ефективно ще увеличи размера на вашия бюст. Изработена нежни материали, с удобни за закрепване вакуумни чашки и спусъчно напомпващо устройство. Ако искате да изглеждате още по-привлекателна и неустоима в мъжките очи – това е вашето решение. Лесна за употреба, с видим ефект. Насладете се на удоволствието да имате големи и твърди гърди. Тази помпа освен като уголемител, подобрява и кръвообръщението в гърдите. Не е препоръчително помпата да бъде използвана по време на бременност и кърмене. Това не е медицинско средство.

Как се използва помпата?

Нанесете малко лубрикант по основата на чашката на помпата и гърдите. Той спомага за по-приятното усещане по време на употребата и. Поставете помпата на гърдите си, така че да е ситуирана в средно положение. Напомпете няколко пъти, докато усетите леко опъване. След преминаване на това чувтсво напомпете отново. След около 20 минути преминете на другата гърда. Препоръчително е помпата да се използва 3-4 пъти седмично за по 20-30 минути на едната гърда.

– Лесна за употреба
– Две вакуумни чашки
– Силен засмукващ ефект
– Водоустойчив продукт
Спецификации:
Размер на чашата: 12см x 12см x 12,6см

Дължина на маркуча от централното закрепване към чашата: 30см
Дължина на маркуча от централното закрепване до захвата на пръста: 32см
Материали. Акрил, силикон, ABS

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Цвят

Срок за доставка

Доставка от:

Материя