+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

88.00 лв.

Пенис пръстен с разширител Armour Tug Lock – прозрачен

Продуктов номер: 109-076

Armor Tug Lock не оставя нищо на случайността, когато става въпрос за вашето засилено сексуално изживяване – независимо дали самостоятелно или с партньора ви.

[gtranslate]
Марка:
Доставка от: Нидерландия
Срок на доставка: 6 - 9 дни

88.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Armor Tug Lock не оставя нищо на случайността, когато става въпрос за вашето засилено сексуално изживяване – независимо дали самостоятелно или с партньора ви. Той взема предимствата на нашия пенис пръстена Cock Armor, добавя каишка за нежно дърпане на вашите топки, след което добавя анален разширител за засилено сексуално изживяване, на което няма да повярвате.

Продуктите на марката Perfect Fit се продават и са предназначени за употреба само като нови играчки за възрастни за забавление. Те не са предназначени за медицинска употреба и не са клинично тествани. Използването на тези продукти не гарантира или подразбира медицински претенции. Тези продукти не съдържат фталати, не съдържат латекс и отговарят на европейските стандарти за безопасност на играчките EN71-3.

Характеристики на Пенис пръстен с разширител Armour Tug Lock:

  • Размери на продукта: 22 х 8 х 7 см.;
  • Тегло на продукта: 102,06 грама;
  • Диаметър на продукта: 2,5см.;
  • Вътрешен диаметър: 3,5 см.;
  • Използваема дължина на разширителя: 12,5 см.;
  • Водоустойчив: ДА;
  • Материал: TPR

 

Избягвайте използването със силиконови смазки.Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа.След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Диаметър

Срок за доставка

Цвят

Доставка от:

Материя