+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

139.00 лв.

Пенис колан с вибрация, женски, черен

Продуктов номер: 104-672

Пенис колан за жени Ouch! с вибрация – аксесоар, който ще изкара дяволското у вас!

[gtranslate]
Марка:
SKU 104-672 Категория:
Срок на доставка: 1 - 2 дни

139.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Когато дойде време за размяна на ролите, една дама трябва да е готова да се представи не само успешно, но и стилно! Какъв по-добър начин това да се случи, от този удобен и мощен пенис колан, който не само пенетрира дълбоко, но и задоволява полвинката ви с мощна вибрация?

Страп-онът е с минималистичен дизайн, без нито една излишна лента – използвано е само необходимото да държи вибриращото дилдо стабилно към тялото ви. Презрамките са от еко кожа, със стилен дизайн и тик-так копчета за закопчаване към играчката.

Дилдото е изработено от медицински силикон и се контролира с натискането на един бутон. Може да се използва със и без колана, както вагинално, така и анално.

Кратки характеристики
10 режима на вибрация
дилдо от медицински силикон
контрол с 1 бутон
USB кабел за зареждане
пенис колан от еко кожа

Начин на употреба
Препоръчваме употребата с лубриканти на водна основа – за плавно и чувствено проникване! Почиствайте преди и след всяка употреба. Съхранявайте отделно от други секс играчки.

Материал и подръжка
СИЛИКОН
Чудесен материал, тъй като е непорест, не задържа миризми и бактерии, и се хигиенизира лесно – достатъчно е само да го почистите с вода и сапун. Висококачественият силикон е устойчив на температури (когато няма електрически елементи във вътрешността му).

Силиконът е подходящ за хора с алергии (особено към гума и латекс), тъй като този материал е хипоалергенен (не съдържа вещества предизвикващи алергии). Силиконът запазва външния си вид по-дълго във времето от останалите материали.

Силиконът трябва да се съхранява отделно от други силиконови играчки и да не се използва с лубриканти на силиконова основа, тъй като може да се получи слепване и нарушаване на повърхността на играчката. Използвайте само с лубриканти на водна основа или хибридни лубриканти, на които е упоменато, че са подходящи за силиконови играчки.

Материал: Силикон и ABS
Водоустойчивост: Пълна
Дължина, обща см.: 15.5
Диаметър см.: 3.2
Цвят: Черен
Бранд: OUCH!
Захранване : USB

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Цвят

Материя

Размер