+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

150.00 лв.

Надуваема възглавница с дилдо Vibrating Inflatable Hot Seat

Продуктов номер: 605-524

Възползвайте се от надуваемата седалка Inflatable Hot Seat. Закрепен в средата на надуваемата възглавница е гладък вибратор, който ви позволява да поставите реалистично дилдо King Cock /или ваше дилдо по избор/върху него за най-реалистичното чукане, което някога сте си представяли.

[gtranslate]
Марка:
SKU 605-524 Категория: Етикет:
Доставка от: Германия
Срок на доставка: 6 - 9 дни

150.00 лв.

Налично

Добави 150 Ох!точки!

За да знаеш повече

Възползвайте се от надуваемата седалка Inflatable Hot Seat. Закрепен в средата на надуваемата възглавница е гладък вибратор, който ви позволява да поставите реалистично дилдо King Cock /или ваше дилдо по избор/върху него за най-реалистичното чукане, което някога сте си представяли. Изберете дилдо, плъзнете го върху вибриращия вал, завъртете циферблата на дистанционното, за да намерите подходяща за вас скорост и монтирайте. Мощните вибрации радват с всяко движение на тялото ви, докато вибраторите се чувстват точно като истински член!

Въздушният уплътнителен клапан прави надуването на горещата седалка само – добавете въздух и сте готови. Поставете горещата седалка на равна повърхност, изберете желаната вибрация и дръжте здраво. Създаден за диви вози и максимален комфорт, E-Z Grip Luv дръжки на възглавницата ви позволяват да изследвате нови позиции и да направите приключението по-приятно. След като забавлението приключи, изстискайте вентила, за да освободите въздуха и го издърпайте.

* Hot Seat побира до 300 фунта.
Спецификации:
– Многоскоростна: Да
– Необходими батерии: Да
– Тип батерия: 2x AA
– Включени батерии: Не
– Материал Dildo: ABS и PVC
– Материална седалка: винил
– Максимално тегло: 300 LBS

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Цвят

Срок за доставка

Доставка от:

Материя