+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

172.00 лв.

Мини вибратор Silicone Marvelous Lover

Продуктов номер: 605-682

Mini Marvelous Lover ще ви изпрати към оргазмично блаженство с многофункционалния си дизайн и 10 мощни вибрационни функции.

[gtranslate]
SKU 605-682 Категория:
Доставка от: Германия
Срок на доставка: 6 - 9 дни

172.00 лв.

Налично

Мини вибратор Silicone Marvelous Lover
Мини вибратор Silicone Marvelous Lover

Налично

172.00 лв.
172.00 лв.
Овлажнител Be Lover Gel Aqua Power
10.00 лв.
Лубрикант с Алое вера Shots
14.50 лв.
Добави 172 Ох!точки!

За да знаеш повече

Mini Marvelous Lover ще ви изпрати към оргазмично блаженство с многофункционалния си дизайн и 10 мощни вибрационни функции. Компактната форма е толкова универсална, че можете да я използвате като деликатен масажор или дилдо.
Уникалната гъвкавост ви позволява да използвате тази възхитителна играчка като вибратор или като булет в бельото за интензивно удоволствие в движение.
Персонализирайте своята удоволствена игра със супер тънката, гъвкава пръчица, като огъвате и огъвате коприненото тяло, независимо от посоката, която желаете, и придвижвате с колело през 10 функции за пулсация, вибрации и ескалация.
Независимо дали го ползвате соло или живеете фантазия с любовник, очаквайте 4 вълнуващи часа на вибрация. Заредете го за 2 часа с предоставения USB кабел и се върнете към възпроизвеждането за нула време
ЛЕСЕН КОНТРОЛ НА ТЕХНИКАТА: Елегантното управление с два бутона ви позволява лесно да управлявате този масажор, дори и в най-палавите моменти. Задръжте бутона за захранване за 3 секунди, за да включите / изключите

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Цвят

Срок за доставка

Доставка от:

Материя

Размер