+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

10.00 лв.

Мини вибратор Shane’s World – Sparkle Vibe

Продуктов номер: 107-901

The Shane’s World Sparkle Vibe е мощен, компактен и идеален за парти вибратор с многократно действие, който осигурява интензивно удоволствие.

[gtranslate]
Марка:
SKU 107-901 Категория:
Доставка от: Нидерландия
Срок на доставка: 6 - 9 дни

10.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Защо не добавите малко блясък към обикновените си оргазми? The Shane’s World Sparkle Vibe е мощен, компактен и идеален за парти вибратор с многократно действие, който осигурява интензивно удоволствие. Тази искряща, женствена малка секс играчка е чудесно гладка и безшевна за цялостно удоволствие на устните, клитора или G-точката.

Това е копринено гладка играчка за възрастни, която е идеална за соло парти или нощ на приключения (и много мощни оргазми) с партньор. Той е дълъг 11,25 см и широк 2,5 см, така че може да ви изпълни и да стимулира тези дълбоки и чувствителни места също толкова добре, колкото може да покрие всеки сантиметър от устните ви за вълни от вълнуващо удоволствие. Този вибратор за начинаещи е завършен с блясък и е предназначен за всякакъв вид забавление, което можете да си мечтаете.

Характеристики на  Мини вибратор Shane’s World – Sparkle Vibe :

  • Дължина: 11,25 см.;
  • Диаметър: 2,5 см
  • Необходими са батерии: 1;
  • Тип батерии: AA;
  • Включени батерии: НЕ;
  • Материал: ABS.

 

Използвайте с лубрикант на водна или силиконова основа. След употреба почистете със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Диаметър

Цвят

Доставка от:

Материя

Размер