+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

35.00 лв.

Менструална чашка Спокойна

Продуктов номер: 104-795

Комплект менструални чашки „Feel Good“ ще облекчи тревогите около месечния цикъл!

[gtranslate]
Марка:
SKU 104-795 Категория:
Срок на доставка: 1 - 2 дни

35.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Комплект менструални чашки „Feel Good“ ще облекчи тревогите около месечния цикъл!

Отличаващи се с игрив дизайн, тези хигиенни чашки от медицински силикон са лесни за поставяне и използване. Малката чашка побира 15 мл за по-леките дни, а голямата събра 20 мл – за по-обилните дни. Силиконът е мек и гъвкав, и на практика не се усеща, докато е вътре.

Кратки характеристики:
2 чашки с 15 и 20 мл капацитет;
безопасно носене до 12 часа;
мек хипоалергенен силикон, медицински клас;
практична дръжка за лесно отстраняване;
може да се изварява за хигиенизация;
подходяща за начинаещи и напреднали;
15 години гаранция от производител;
различни цветове (моля, упоменете кой цвят желаете в поле „Бележки“ при поръчка)

Защо менструалната чашка е правилният избор за вас?

За многократна употреба – чашките ще ви служат дълго време, ако се отнасяте грижливо към тях. Това спестява много излишни разходи и неразградим боклук. Във всяка кутия получавате 2 броя чашки, за да имате в резерва или да ги сменяте, когато сте на път. Чашките могат да се изваряват, издържливи са и са за многократна употреба.

Изработена e от най-добрите материали
Чашките на Satisfyer са изработени от висококачествен медицински силикон и нямат ръбчета, което ви обещава лесно и приятно ползване. Силиконът е достатъчно гъвкав, за да се постави лесно, но и достатъчно издържлив, за да осигури перфектна защита. Нещо повече – този тип материал не задържа миризми и бактерии поради непорестата си повърхност, и е изключително подходящ за деликатната интимна зона.

Дискретна е за съхранение
Външният им вид е безобиден и дискретен.

Лесно се поддържа
Чашките могат да се изваряват или просто да се измиват с топла вода и антибактериален сапун. Това е всичко!

Спестява пари и тревоги
Някога опитвали ли сте се да сметнете колко пари на година давате за тампони и превръзки? А понякога и за ново бельо? Нашите колежки изчислиха – около 140 лв. годишно. Да не говорим за ефекта върху околната среда – Satsfyer чашките не генерират никакъв боклук, за разлика от тампоните и превръзките, които се изхвърлят след всяка употреба.

Няколко често задавани въпроса и техните отговори:

С какво менструалната чашка е по-добра от тампона?
Тампоните са изработени от сухи памучни материи, които при поставяне във влагалището могат да предизвикат микро наранявания по нежната тъкан и по този начин да създадат риск за развиване на инфекция. Менструалната чашка е напълно гладка и може дори да се постави с лубрикант, без това да повлияе на ефекта й да събира кръв. Нещо повече – тампоните трябва да се сменят изключително често, а менструалната чашка може да се остави до 8 или дори 12 часа без да навреди. Тампоните имат неприятна връвчица, която винаги виси навън, а менструалната чашка остава незабележима дори когато плувате или се забавлявате с партньора си.

Не е ли лошо, че чашката седи във вагината и не оставя мръсната кръв да излезе? м
Менструалната чашка Satisfyer е изработена от непорест силикон. Това значи, че щом кръвта веднъж попадне в чашката, тя не се допира до стените на влагалището. Специалното ръбче в горната част на чашката пък задържа кръвта в контейнерчето, когато жената се облегне назад.

Събира или спира? Чашката събира свободно течаща кръв.

Mенструалната чашка разширява ли вагината?
Чашката не може да деформира вагината. Тя е изработена от мек и гъвкав силикон, който се напасва по особеностите на женската анатомия. Размерите на чашката са за различното количество течност.

Колко често се купува нова?
С добра грижа (редовно почистване и съхранение), чашката може да издържи 2-6 и дори повече години.

Как се почиства, когато не си вкъщи?
Съвсем лесно – забърсване с хартия или изплакване на течаща вода, като по желание може да се добави интимен сапун. В една кутия има две чашки. Ако нямате възможност да почистите чашката, можете да смените използваната с чистата.

Издържа ли менструалната чашка цял ден?
Ако цикълът не е много обилен, да – чашката може без проблем да остане 8-12 часа (например, по време на сън).

Има ли възможност да се измушне?
При правилно поставяне, чашката образува вакуум, който се освобождава само с пръсти. Нашият опит показва, че при практикуване на фитнес, йога, плуване и ежедневно ходене чашката не се измъква, колкото и да е пълна.

Как се справят момичетата с по-дълги нокти?
Както повечето неща, които дамите правят с дълъг маникюр – внимателно 🙂

Как разбирам, че менструалната чашка е пълна и е време да я изсипя?
Това е много интересен момент. При първите носения е добре да се проверява периодично. След няколко носения се свиква и се усеща, когато чашката е пълна. Натежава по особен начин, но ако е поставена правилно, няма да се изсипе. Протичане може да има само, ако в началото чашката е поставена неправилно и няма вакуум.

Възможно ли е менструалната чашка да влезе много навътре?
Може да се качи няколко сантиметра нагоре от поставеното, но не толкова, че да не може да бъде извадена с пръсти. Няма риск да се „изгуби“.

Може ли менструалната чашка да предизвика ТШС – Токсичен шоков синдром?
Има два изследвани случая на ТШС с менструална чашка, при които чашката е била носена 7 дни (което е много повече отвъд максималните 12 часа). Проучванията показват, че менструалните чашки не предизвикват директно ТШС. Те могат да се изваряват преди употреба, което би унищожило бактерията-причинител на шока.

Бранд: SATISFYER

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Цвят

Материя