+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

139.00 лв.

Мастурбатор Men One с вибрация

Продуктов номер: 104-801

Осигурете безпрецедентна стимулация за главичката на пениса с този вълнуващ и интензивен инструмент за оргазъм на ръба / еджинг. Вътрешната му структура и двата мощни мотора предлагат интензивни усещания за най-чувствителната част на члена.

[gtranslate]
Марка:
SKU 104-801 Категория:
Срок на доставка: 1 - 2 дни

139.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Мастурбатор Men One с вибрация описание:
Satisfyer Men Vibration: Дълбока вибрираща наслада за него

Вече са история дните, в които мъжете разчитаха само на ръцете си – със Satisfyer Men Vibration можете да се отпуснете и да се насладите на модерния начин засексуално задоволяване.

Осигурете безпрецедентна стимулация за главичката на пениса с този вълнуващ и интензивен инструмент за оргазъм на ръба / еджинг. Вътрешната му структура и двата мощни мотора предлагат интензивни усещания за най-чувствителната част на члена.

Кратки характеристики:
15 години гаранция от производител
14 режима на вибрация
Подходящ за солова игра или за двойки
Усещане за орална любов
Водоустойчив IPX7
Безвреден за кожата силикон
Лесен за почистване
Литиево-йонна акумулаторна батерия
С включен магнитен USB кабел за зареждане

Satisfyer Men Vibration е за истински разбирачи: Мастурбаторът обгръща члена Ви и Ви глези умело с дълбоки вибрации, докато достигнете до експлозивен оргазъм. В зависимост от настроението си можете да избирате измежду 14 възбуждащи програми на вибрация и да се оставите на насладата с различна интензивност – от нежна до бурна. Дълбочината за вкарване е 7 см и осигурява оптимално удоволствие за главичката и предната част на пениса. Две мощни двигателчета и ергономична вътрешност се грижат за оптималната Ви наслада.

Програмите с различен ритъм симулират орален секс – точно според вкуса на мъжете. Пулсиращите оргазми, които ще изживеете с това бижу, ще Ви накарат да забравите за всичко останало!

Благодарение на ергономичния си дизайн в неутрален черен цвят, Satisfyer Men Vibration приляга идеално в ръката Ви, така че да достигате удобно бутоните за настройка на степените на вибрация. Мекият силикон и закръглената форма пасват идеално в дланта и можете да се отдадете изцяло на фантастичното чувство, което изпитвате от употребата му. Разбира се, Satisfyer Men Vibration е водоустойчив (IPX7) и може да е с Вас както във ваната, така и под душа.

Вградената зарядна батерия се зарежда без усилие с включения в доставката магнитен USB кабел.

Начин на употреба

Почистете преди първа употреба и използвайте с лубрикант на водна основа. Мастурбатор Men се управлява изключително лесно – посредством два бутона. Задръжте за кратко +, за да включите или изключите. Натискайте по веднъж, за да преминете през всички режими на вибрация.

След употреба почистете внимателно и съхранявайте самостоятелно от други секс играчки.

Материал: Силикон и ABS
Водоустойчивост: Пълна
Дължина, обща см.: 25.1
Диаметър см.: 7.2
Цвят: Черен
Бранд: SATISFYER
Захранване : USB

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Цвят

Материя