+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

39.00 лв.

Мастурбатор анус FPPR.

Продуктов номер: 107-594

Мастурбатори FPPR са гладки, меки и все пак достатъчно тесни, за да ви предоставят изненадващо интензивен и сладък оргазъм.

[gtranslate]
Марка:
SKU 107-594 Категория: Етикет:
Срок на доставка: 1 - 2 дни

39.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Мастурбатори FPPR са гладки, меки и все пак достатъчно тесни, за да ви предоставят изненадващо интензивен и сладък оргазъм. Поглезете се с наслада в джобен размер, която перфектно пресъздава усещането от вагинален секс чрез реалистичният CyberSkin материал.

Контейнерът на мастурбатора има два капака от всяка страна, за лесно изваждане и почистване на ръкава. Благодарение на дискретния си дизайн, този мастурбатор е идеален за взимане на път или съхраняване дискретно у дома. Формата на контейнера го прави изключително удобен за придържане с ръка.

Вътрешността на мастурбатора има специален релеф, който обгръща всеки сантиметър от члена и чувствено го поема докрай. Всичко, което трябва да направите, е да отворите кутията, да поставите лубрикант (на водна основа) и да се насладите на горещо и чувствено проникване. След като приключите с играта, можете да извадите ръкава от кутията, да го почистите, подсушите и върнете в контейнера.

Характеристики на Мастурбатор анус FPPR.:

  • Дизайн: анус
  • Дискретен контейнер
  • Релефна вътрешност
  • TPR киберкожа

 

 

Избягвайте използването със силиконови смазки.Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа.След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Диаметър

Цвят

Материя

Размер