+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

139.00 лв.

Масажор за мъже Men Wand

Продуктов номер: 104-789

Men Wand е създадена да носи удоволствие! Гъвкавите крила нежно и стабилно обгръщат ствола на пенисa, главичката или тестисите, възбуждайки със своите 10+5 режима на вибрация, докато чувствените релефи добавят още нива на блаженство.

[gtranslate]
Марка:
SKU 104-789 Категория:
Срок на доставка: 1 - 2 дни

139.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Men Wand е създадена да носи удоволствие! Гъвкавите крила нежно и стабилно обгръщат ствола на пенисa, главичката или тестисите, възбуждайки със своите 10+5 режима на вибрация, докато чувствените релефи добавят още нива на блаженство.

Кратки характеристики:
15 години гаранция от производител
Подходящ за солова употреба или с партньор
10 режима на вибрация + 5 степени на интензивност
Тих режим на работа
Водоустойчив IPX7
Безвреден за кожата силикон
Лесен за почистване
Литиево-йонна акумулаторна батерия
С включен магнитен USB кабел за зареждане

Какво представлява Satisfyer Men Wand?

Този чудат мастурбатор е създаден да доставя удоволствие по цялата дължина на пениса. Гъвкавите крила обгръщат умело главичката, докато релефите по дължината на играчката глезят ствола на члена и тестисите. Според настроението си можете да избирате между 10 различни ритъма и 5 степени на интензивност. С това получавате 50 комбинации от възбуждащи вибрации, с които ще изживеете неподозирани оргазми!

Разбира се, Satisfyer Men Wand е водоустойчив и може да Ви прави компания както във ваната, така и под душа. Той прилята идеално в ръката с ергономичната си форма.

По какъв друг начин мога да използвам Satisfyer Men Wand?

Satisfyer Men Wand ще Ви впечатли не само при мастурбация, но и при любовна игра. Можете например да го поставите върху пениса си при орален секс и да се насладите на изживяването „дълбоко гърло“. Включете го и в различни любовни пози – поставете го върху пениса по време на проникване и партньорката ще усети невероятните вибрации на това бижу при всяко свое движение. Няма значение как ще го използвате – Satisfyer Men Wand ще Ви осигури неповторими моменти на възбуда и уникални оргазми!

Начин на употреба

Men Wand се контролира лесно – чрез 3 бутона за включване, изключване и степен на вибрация. Преди първа употреба, заредете играчката напълно, след което я почистете с хладка вода и антибактериален сапун. Нанесете желаното количество лубрикант на водна основа, за да стане силиконът приятно хлъзгав. Експериментирайте с различните степени на вибрация и вижте коя ви допада най-много.

След като приключите, почистете отново играчката и съхранявайте отделно от други секс аксесоари.

Материал: Силикон
Водоустойчивост: Пълна
Дължина, обща см.: 20
Диаметър см.: 7.5
Цвят: Черен
Бранд: SATISFYER
Захранване : USB

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Диаметър

Цвят

Материя