+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

21.00 лв.

Масажно олио Skinny Dip 60 мл

Продуктов номер: 104-659

Натурално, професионално масажно масло Skinny Dip на Earthly Body за чувствени масажи.

[gtranslate]
Марка:
SKU 104-659 Категория:
Срок на доставка: 1 - 2 дни

21.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Натурално, професионално масажно масло Skinny Dip на Earthly Body за чувствени масажи.

Масажното олио с конопено масло притежава отлична формула, която комбинира богати на витамини масла, за да осигури несравнимо приплъзване на ръцете по тялото и проникваща в кожата мекота. С екзотичен аромат и нелепкащи, ядливи съставки, тази съблазнителна конопено-маслена формула оставя кожата гладка и еластична след масажа, и ви връща към усещането за истинска природа.

Това масажно олио е изцяло естествено, 100 % веган и без вредни съставки като парабени, минерални масла, багрила, фталати, пропилен гликол, сулфати и алкохол. Безопасните и ефективни съставки за масаж и тяло са идеални за най-чувствителните и придирчиви кожи.

Бадемовото масло омекотява и заздравява кожата, подхранвайки я с витамин Е и D, както и анти-стареещ витамин А.
Омега 3, 6 и 9 мастни киселини, в маслото от конопено семе, действат като противовъзпалително средство, успокояващо раздразнената и чувствителна кожа.
Линолеиновата, олеиновата киселина и витамините А и Е, съдържащи се в кайсиевото масло, помагат на кожата да възвърне своята еластичност и гъвкавост.
Маслото от розмарин стимулира притока на кръв, увеличава циркулацията и подмладява.
Маслото от гроздови семена, съдържащо полифеноли и витамин С помага за предотвратяване на запушени пори, а антиоксидантите спомагат за забавяне на процеса на стареене.

Състав: Масло от сини сливи амигдалус, масло от ядка на пшеницата Арменика, масло от семена на Vitis Vinifera, масло от семена на канабис, масло от семена от перса Гратисима, масло от семе индийско семе, парфюм, токоферол, листно масло от Rosmarinus Officinalis

Обем ml.: 60
Бранд: EARTHLY BODY
Аромат: Ванилия

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка