+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

60.00 лв.

Комплект 5 части за интимен душ Boneyard Skwert

Продуктов номер: 105-787

Този комплект приставки за интимен душ е специално създаден за тези моменти, когато нямате време да се подготвите напълно.

[gtranslate]
Марка:
Доставка от: Нидерландия
Срок на доставка: 6 - 9 дни

60.00 лв.

Налично

Добави 60 Ох!точки!

За да знаеш повече

Този комплект приставки за интимен душ е специално създаден за тези моменти, когато нямате време да се подготвите напълно. Силиконовата дюза се предлага с 2 адаптера с резба, които отговарят на повечето бутилки с вода. Този задължителен инструмент е проектиран да се побере в задния ви джоб за почистване в движение за тези неподходящи моменти, които просто не можете да подминете. Забравете да намерите маркуч за душ, просто намерете бутилка вода, завийте я и сте готови да тръгнете!

Мощният и емблематичен дизайн с марката Boneyard има елегантна силиконова дюза с 5 отвора и разполага с 2 различни адаптера с резба, които отговарят на повечето бутилки с вода. Комплектът се предлага и с адаптер за маркуч, така че можете да използвате дюзата на любимия си маркуч за душ. Идеален за пътуване, в движение и ежедневна употреба.

4 -инчовият силиконов накрайник е 100% мек силикон на допир. Адаптерите са от твърда ABS конструкция за прилепване без течове. Комплектът се предлага и със стандартен адаптер за маркуч за душ с резба и санитарна капачка за съхранение.

Този продукт е безопасен с всички смазочни материали, напълно хипоалергенен, недразнещ и съвместим с чувствителна кожа.

Инструкции за грижа:
Измийте обилно с мек сапун и топла вода или почистващ препарат за играчки. Изсушете и оставете продукта да изсъхне напълно на въздух. Съхранявайте отделно.

Характеристики на Комплект 5 части за интимен душ Boneyard Skwert :

  • Капачка за санитарно съхранение;
  • Мека 100% мека силиконова дюза 4 ”(10 см);
  • Приставка за малка бутилка вода;
  • Приставка за големи бутилки вода;
  • Приставка за душ маркуч.

 

Разгледайте още предложения за аксесоари за играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Цвят

Доставка от:

Материя