+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

139.00 лв.

Клиторстимулатор въздушен Penguin

Продуктов номер: 104-775

Облечен баровски в елегантен смокинг, Penguin съчетава революционната технология Air-Pulse на Satisfyer с очарователен и игрив дизайн!

[gtranslate]
Марка:
SKU 104-775 Категория:
Срок на доставка: 1 - 2 дни

139.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Облечен баровски в елегантен смокинг, Penguin съчетава революционната технология Air-Pulse на Satisfyer с очарователен и игрив дизайн!

Ергономично оформен, Penguin е идеален за начинаещи и е удивително лек за носене и ползване спътник! Благодарение на водоустойчивото си (IPX7) покритие тази играчка може да се използва безопасно във вода и се почиства лесно.

Кратки характеристики:
15 години гаранция от производител
Клиторна стимулация
11 степени на интензивност на въздушни тласъци
Тих режим на работа
Водоустойчив IPX7
Безвреден за кожата силикон + ABS пластмаса
Лесен за почистване
С включен магнитен USB кабел за зареждане

Satisfyer Penguin: Вашият приятел в удоволствието!

Най-шикозното бижу в семейството на Satisfyer е Penguin. Облечен в елегантен смокинг, той очаква да го поканите на среща, за да Ви отведе до експлозивен оргазъм с възбуждащите си въздушни вълни. Неговите 11 нива на работа стимулират клитора от нежно до интензивно и Ви карат да потрепервате леко или да останете без дъх от наслада в зависимост от настроението Ви.

Благодарение на мъркащото му двигателче можете да го използвате без притеснения дори когато има любопитни хора в съседната стая. Освен това Satisfyer Penguin е водоустойчив и ще ви придружи във ваната или под душа.

Какви други предимства има Satisfyer Penguin?
Елегантната, ергономична форма прави Penguin много удобен и изключително подходящ за чекмеджето или дамската Ви чанта. Благодарение на иновативната технология Airpulse на Satisfyer той е особено подходящ за начинаещи. Въздушните вълни, създават подобно на засмукване усещане и Ви подаряват вълнуващи оргазми без усилия.

Penguin се зарежда лесно – с помощта на магнитен USB кабел. Искате ли да зарадвате най-добрата си приятелка? Penguin е особено подходящ за стилен подарък за модерна жена.

Благодарение на сменяемия силиконов накрайник можете лесно да почистите играчката си, след като отшумят и последните вълни на оргазма.

Начин на употреба

Почистете играчката преди първа употреба. Заредете играчката. Penguin има изключително лесни за натискане бтони „((( / ))“, чрез които играчката се включва/изключва, усилва или намалява.

Устието е изработено от нежен, щадящ кожата силикон с медицинско качество. Експериментирайте с различните степени на работа и с различни разстояния на стимулация – можете да опитате както без контакт, така и с допиране до клитора.

След като приключите, почистете играчката и съхранявайте отделно от други секс аксесоари.

Материал: Силикон и ABS
Водоустойчивост: Пълна
Дължина, обща см.: 10.8
Диаметър см.: 5.8
Цвят: Черно/Бяло
Бранд: SATISFYER
Захранване : USB

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Диаметър

Цвят

Материя

Размер