+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

89.00 лв.

Клиторстимулатор въздушен Number Two

Продуктов номер: 104-774

Number Two въздушен клиторстимулатор предлага класическата Air Pulse стимулация, в комбинация с иновативен, ергономичен дизайн – един истински дискретен партньор в пътуванията!

[gtranslate]
Марка:
SKU 104-774 Категория:
Срок на доставка: 1 - 2 дни

89.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Number Two въздушен клиторстимулатор предлага класическата Air Pulse стимулация, в комбинация с иновативен, ергономичен дизайн – един истински дискретен партньор в пътуванията!

Number Two осигурява 11-степенна безконтактна стимулация за клитора, с помощта на вълни с интензивен въздушен тласък, без директен контакт. Устието е изработено от супермек, щадящ кожата медицински силикон, който е гладък на допир и изключително хигиеничен.

Благодарение на водоустойчивото си (IPX7) покритие тази играчка може да се използва безопасно във вода и се почиства лесно.

Кратки характеристики:
15 години гаранция от производител
Клиторна стимулация
11 степени на интензивност на въздушни тласъци
Тих режим на работа
Водоустойчив IPX7
Безвреден за кожата силикон + ABS пластмаса
Лесен за почистване
Работи с батерии (не са включени в комплекта)

Какви са възможностите на Satisfyer Number Two?

Satisfyer Number Two възбужда с вълни с интензивен въздушен тласък, които карат клитора да затрепти от наслада. Играчката има изящен, благороден дизайн в бяло и златисто. Благодарение на ергономичната си форма Number Two приляга удобно в ръката и стимулира нежната ерогенна точка безконтактно с 11 степени на интензивност, които ще Ви оставят без дъх.

Какви са функциите на Satisfyer Number Two?

Вибраторът за клитор е водоустойчив (IPX7) и може да Ви глези не само върху дивана или в леглото, но също така и под душа и във ваната. При това двигателчето му е изключително тихо и позволява да се отдадете изцяло на страстта си.

Сменяйте батерията при нужда, за да вземате своя Satisfyer Number Two със себе си когато пътувате, и за да е готов по всяко време за часове, изпълнени с еротични изживявания.

Начин на употреба

Почистете играчката преди първа употреба. Поставете нови батерии (не са включени в комплекта). Number Two има бутон за активиране на Air Pulse технологията и „+/-“ бутони чрез които режимите се усилват или намаляват. Устието е изработено от нежен, щадящ кожата силикон с медицинско качество. Експериментирайте с различните степени на вибрация и с различни разстояния на стимулация – можете да опитате както без контакт, така и с допиране до клитора.

След като приключите, почистете играчката и съхранявайте отделно от други секс аксесоари.

Материал: Силикон и ABS
Водоустойчивост: Пълна
Дължина, обща см.: 17.9
Диаметър см.: 4.8
Цвят: Златно/Бяло
Бранд: SATISFYER
Захранване : Батерии ААА, 1.5 V

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Диаметър

Цвят

Материя

Размер