+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

69.00 лв.

ДИЛДО ОТ СИЛИКОН С ТЕСТИСИ 20 СМ

Продуктов номер: 105-673

Насладете се на усещането от тази мека и кадифена „кожа“! Невероятно реалистично дилдо, внимателно разработено така, че да сбъдва фантазии и желания.

[gtranslate]
Марка:
Срок на доставка: 1 - 2 дни

69.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Насладете се на усещането от тази мека и кадифена „кожа“! Невероятно реалистично дилдо, внимателно разработено така, че да сбъдва фантазии и желания. С добре откроена глава, изпъкнали вени и големи тестиси – супер-реалистичните му форми, текстури и цветове наистина изглеждат и се усещат като истински!

Дилдото е изработено от реалистичен TPE материал без фталати, който е напълно безопасен за тялото и е изключително гъвкав. Здравата основа е оформена като вендуза и се залепва за почти всяка гладка, равна повърхност (например плочките в банята). Здравата вендуза действа и като широка основа, което прави играчката подходяща както за анален секс, така и за ползване със свместим страп-он колан.

Кратки характеристики:

  • размери 22,7 x 11 x 4,2 см;
  • тегло 398 грама;
  • диаметър 4,2 см;
  • използваема част 16 см;
  • водоустойчиво;
  • без фталати;
  • TPE материал;
  • с безплатен страп он.

 

Избягвайте използването със силиконови смазки.Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа.След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

 

Материал и поддръжка

TPE (Термопластичен Еластомер) е вид хипоалергенна гума, която е по-малко пореста от останалите порести материали, не е токсична и не съдържа фталати. Наподобява PVC и JELLY на външен вид. Високата молекулна плътност на тези материали им позволява да бъдат гъвкави и еластични. Този материал е порест, което изисква специално внимание при почистване. Трябва да се почиства след всяка употреба с топла вода и спрей за почистване на играчки или антибактериален сапун, след което е добре да се талкира, за да не лепне. За допълнителна хигиена, може да се използва с презерватив (лубрикиран с лубрикант на водна основа).

Съхранявайте отделно от други TPE играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Срок за доставка

Диаметър
Материя

Размер

Цвят