+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

300.00 лв.

Дилдо за G-точката от нефрит La Gemmes

Продуктов номер: 102-364

Колекцията La Gemmes G е изработена от 100% скъпоценни камъни и може да се използва за стимулиране на g-точката по време на мастурбация. Можете да изпитате лечебната и омекотяваща енергия на кристалите по време на използване. (Не използвайте за анално удоволствие

[gtranslate]
Марка:
SKU 102-364 Категория:
Доставка от: Испания
Срок на доставка: 6 - 9 дни

300.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Колекцията La Gemmes G е изработена от 100% скъпоценни камъни и може да се използва за стимулиране на g-точката по време на мастурбация. Можете да изпитате лечебната и омекотяваща енергия на кристалите по време на използване. (Не използвайте за анално удоволствие; от съображения за безопасност има други специално пригодени играчки).

Когато се свържете отново със себе си и откриете собствената си женственост, ще се почувствате по-уверени.
Ако желаете да улесните вмъкването, можете да приложите малко количество лубрикант.

Скъпоценните камъни са известни със своите лечебни енергийни свойства и всеки камък има своя собствена енергия, която ви дава повече контакт със себе си. Всички камъни са 100% естествени и без вредни химикали, силикони и BPA. Те са дадени от майката земя и са ръчно изработени, така че всеки камък е уникален по форма, размер и цвят, а малкото „несъвършенства“ прави камъните просто перфектни. Внимавайте, когато съхранявате кристала си, той ще се счупи, когато падне.

Ползи
Използването на La Gemmes g може да ви помогне да постигнете:
– По-интензивни оргазми
– Стимулиране на g-точката
– Увеличени връзки със собствената си йони
– Повишено усещане във вагината си по време на полов акт
– Обновен контакт със собствената ви женственост
– Подобрено чувство на увереност и благополучие
– Откриването на вашата собствена чувственост

Нефрит
Нефритът е зелен на цвят и е камъкът за почистване и защита. Кристалът повишава спокойствието и баланса. Нефритът резонира със сърдечната чакра и помага да се освободят негативни емоции и да се разреши напрежението в тазовото дъно. Това е почистващ камък, добър за бъбреците и надбъбречните жлези, утробата, пикочния мехур, плодовитостта и нервната система; Нефрит премахва токсините от тялото. Тъй като нефритът, йони и тялото са в баланс, това е добър скъпоценен камък за начало.
Хармония, просперитет, щастие, решителност, защита по време на пътувания.

Спецификации:
– Размер: приблизително 17,5 x 5 cm
– Материал: 100% аметист
– 100% натурален продукт
– Ръчно изработен
– Без химикали, силикон или пластмаса
– Не са необходими батерии

Тъй като кристалите са естествени продукти и се обработват на ръка, всеки камък е уникален, а цветът и размерът на всеки камък може да варира.
Кристалите ще имат незначителни несъвършенства заради суровия характер на камъните. Внимавайте, когато съхранявате кристала си, той може да се счупи, когато падне.

Нормално е един скъпоценен камък да получи някакви пукнатини или дори да се счупи с течение на времето, това е така, защото камъкът абсорбира енергия. Внимавайте за камъка и винаги проверявайте предварително дали камъкът е непокътнат, преди да използвате.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Цвят

Диаметър

Срок за доставка

Доставка от:

Материя