+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

159.00 лв.

Двойно дилдо за Strap-On – 20см

Продуктов номер: 605-529

Когато вашата фетиш-игра изисква най-добрите възможни материали, само Fetish Fantasy Elite ще удовлетвори всеки ваш каприз! Изработена от 100% медицински клас силикон, тази ултра-премиум колекция е безопасна за тялото и хипоалергенна.

[gtranslate]
SKU 605-529 Категория: Етикет:
Доставка от: Германия
Срок на доставка: 6 - 9 дни

159.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Когато вашата фетиш-игра изисква най-добрите възможни материали, само Fetish Fantasy Elite ще удовлетвори всеки ваш каприз! Изработена от 100% медицински клас силикон, тази ултра-премиум колекция е безопасна за тялото и хипоалергенна. Елитният силикон бързо се затопля до телесната температура и се съобразява с контурите на тялото, като предоставя на потребителите най-реалистичната стимулация, която някога са си представяли.
Получете страстна стимулация и горещ секс с това дилдо без колан. Умно извит, това двойно дилдо остава вътре в носещия при всяко страстно движение. Ергономично проектираното дилдо остава на мястото си, когато действието се нагорещява, което ви позволява да се наслаждавате на проникване без ръце, без колан или каишка. Прекрасно се използва и за двата пола и може да се използва с двата края във влагалището, ануса или ръката.
Дължина на малкото дилдо:10.1 см
Ширина на малкото дилдо: 3.5 см
Дължина на голямото дилдо: 20.3 см
ширина на дилдото: 3,5см

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Цвят

Срок за доставка

Диаметър

Доставка от:

Материя