+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

279.00 лв.

Двоен вибратор Urge Strapless Strap-On Vibrator – Pink

Продуктов номер: 505-394

Вибраторът Urge Strapless е вибратор за Strap-on, който може да се носи без колан. Късият край на играчката за двойки може да бъде поставен във влагалището. Вибраторът се задържа на място чрез стягане на мускулите на тазовото дъно. След това носителят може да проникне в партньора си анално или вагинално.

[gtranslate]
Марка:
SKU 505-394 Категория:
Доставка от: Франция
Срок на доставка: 6 - 9 дни

279.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Вибраторът Urge Strapless е вибратор за Strap-on, който може да се носи без колан. Късият край на играчката за двойки може да бъде поставен във влагалището. Вибраторът се задържа на място чрез стягане на мускулите на тазовото дъно. След това носителят може да проникне в партньора си анално или вагинално. Благодарение на извития връх, G-точката се стимулира, докато носите вибратора.
Urge може да се управлява с безжично дистанционно управление или с бутоните на самия вибратор. Играчката има отделен мотор в двата края, които и двете имат 3 скорости и 5 вибрации.
Вибраторът е презареждащ се и идва с USB кабел зарядно. Дистанционното управление работи на батерии (включени в комплекта). Винаги почиствайте играчката добре след употреба с препарат за почистване на играчки и вода за правилна хигиена.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Цвят

Срок за доставка

Доставка от:

Материя