+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

179.00 лв.

ВИБРОПРЪСТЕН С ДВА МОТОРА NOS, СИН

Продуктов номер: 105-657

Всеки мечтае за върховна наслада в синхрон. Споделен оргазъм. Фойерверки за двама. Ако и вие искате да синхронизирате оргазмите си, NŌS е идеалната играчка, създадена да пасва идеално на телата ви.

[gtranslate]
Марка:
Срок на доставка: 1 - 2 дни

179.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

ВИБРОПРЪСТЕН С ДВА МОТОРА NOS за двама! 

 
Всеки мечтае за върховна наслада в синхрон. Споделен оргазъм. Фойерверки за двама. Ако и вие искате да синхронизирате оргазмите си, NŌS е идеалната играчка, създадена да пасва идеално на телата ви.

КАКВО ПРАВИ ФОРМАТА НА ТОЗИ ВИБРИРАЩ РИНГ СПЕЦИАЛНА?
Вибриращото тяло в повечето вибриращи пръстени се намира точно там, където е пениса – приятно е за носещия, но съвсем малка част от вибрациите стига до клитора на партньорката. FUN FACTORY създават NŌS, имайки предвид удоволствието и на двете страни. Трептящите ушички са достатъчно дълги, за да достигнат до клитора, и достатъчно гъвкави, за да се движат в синхрон с любовната игра.
ЧЕТИРИ СКОРОСТИ + НАСТРОЙКА „FLIRT“
О, това ще ви хареса. Настройката за флирт е петминутна програма от леко вариращи вибрации, която ви предразполага и ви предпазва от привикване към една единствена скорост или програма.

КАК ДА НОСЯ NŌS?
Здравият, супер гъвкав силикон може лесно да се разтегне с пръсти (NŌS пасва на всички размери). Поставете своя NŌS в основата на пениса, така че ушичките да са обърнати навън, където могат да докосват срамните устни и клитора, докато се докосвате. Можете и да поставите NŌS на ръката си, за по-директна стимулация. Никакви диаманти не са необходими – това е пръстенът, който кара всички колене да омекват!

БЕЗОПАСНО ЛИ Е?
Да, стига да имате предвид някои съвети за безопасност! Пенис пръстените задържат кръвта в члена по-дълго и по този начин правят ерекцията по-мощна и издържлива. Това е напълно безопасно за кратки периоди от време, но не бива да се прекалява. Носете NŌS само за около 20 минути наведнъж и слушайте тялото си: ако боли или ви е некомфортно, свалете го.
КАКВО ВКЛЮЧВА ПАКЕТЪТ?

Всеки пакет включва вашият NŌS, USB кабел за зареждане, интерактивен списък с Да / Не / Може би за партньорско съгласие,както и брошура с инструкции и вдъхновяваща игра „Флирт или смелост“.

Кратки характеристики:

  • Виброринг, който ви позволява да синхронизирате оргазмите си;
  • По-твърди, по-продължителни ерекции;
  • Гъвкави ушички глезят клитора с мощни вибрации;
  • Ергономична форма, която идеално пасва на члена;
  • Супер гъвкав и еластичен медицински силикон;
  • Лесен за почистване;
  • Интуитивно и лесно управление.

Материал и поддръжка:

СИЛИКОН – хигиеничен, непорест материал, не задържа миризми и бактерии, и се почиства лесно – с вода и сапун.
Силиконът е подходящ за хора с алергии (особено към гума и латекс), тъй като този материал е хипоалергенен (не съдържа вещества предизвикващи алергии). Силиконът запазва външния си вид по-дълго във времето от останалите материали.
Силиконът трябва да се съхранява отделно от други силиконови играчки и да не се използва с лубриканти на силиконова основа, тъй като може да се получи слепване и нарушаване на повърхността на играчката. Използвайте само с лубриканти на водна основа или хибридни лубриканти, на които е упоменато, че са подходящи за силиконови играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Срок за доставка

Материя

Цвят