+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

239.00 лв.

Вибриращо дилдо Tri-Volver Strapless Strap-on

Продуктов номер: 505-358

Tri-Volver е двойно дилдо, което може да се носи без колан или каишки. Тази играчка е идеална за двойки и може да се постави във влагалището.

[gtranslate]
Марка:
SKU 505-358 Категория:
Доставка от: Франция
Срок на доставка: 6 - 9 дни

239.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Tri-Volver е двойно дилдо, което може да се носи без колан или каишки. Тази играчка е идеална за двойки и може да се постави във влагалището. Поставете късата секция, докато опъвате мускулите на тазовото дъно. Това гарантира, че Slim Rider ще остане на мястото си. Носителят на дилдото може да проникне в партньора си анално, както и вагинално. Носителят ще бъде стимулиран едновременно. Клиторът се стимулира и чрез вибрациите на малкия стимулатор за клитора.

Tri-Volver се управлява чрез бутона от страната на вибратора. Двата мотора работят в хармония, за да създадат невероятна стимулация за вас и вашия партньор. Бързо ще откриете многобройните му функции и ще се насладите на трите скорости и четирите настройки на вибрациите. Tri-Volver е напълно водонепроницаем, което позволява използване под душа или във ваната. Този вибратор може да се зарежда с предоставения USB кабел. Вибраторът може да се почиства с препарат за почистване на играчки и хладка вода след употреба.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Цвят

Срок за доставка

Доставка от:

Материя