+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

239.00 лв.

Вибриращо дилдо Pro Rider Strapless Strap-on Vibrator – Black

Продуктов номер: 505-360

The Pro Rider е двойно дилдо, което може да се носи без колан или каишки. Тази играчка е идеална за двойки и може да се постави във влагалището.

[gtranslate]
Марка:
SKU 505-360 Категория:
Доставка от: Франция
Срок на доставка: 6 - 9 дни

239.00 лв.

Налично

Вибриращо дилдо Pro Rider Strapless Strap-on Vibrator - Black
Вибриращо дилдо Pro Rider Strapless Strap-on Vibrator - Black

Налично

239.00 лв.
239.00 лв.
Овлажнител Be Lover Gel Aqua Power
10.00 лв.
Лубрикант с Алое вера Shots
14.50 лв.
Добави 239 Ох!точки!

За да знаеш повече

The Pro Rider е двойно дилдо, което може да се носи без колан или каишки. Тази играчка е идеална за двойки и може да се постави във влагалището. Поставете късата секция, докато опъвате мускулите на тазовото дъно. Това гарантира, че The Pro Rider ще остане на мястото си. Носителят на дилдото може да проникне в партньора си анално, както и вагинално. Носителят ще бъде стимулиран едновременно.

The Pro Rider се управлява чрез бутона от страната на вибратора. Двата мотора работят в хармония, за да създадат невероятна стимулация за вас и вашия партньор. Бързо ще откриете многобройните му функции и ще се насладите на трите скорости и четирите настройки на вибрациите. The Pro Rider е напълно водонепроницаем, което позволява използване под душа или във ваната. Този вибратор може да се зарежда с предоставения USB кабел. Вибраторът може да се почиства с препарат за почистване на играчки и хладка вода след употреба.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Цвят

Срок за доставка

Доставка от:

Материя