+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

299.00 лв.

ВИБРАТОР ПУЛСАТОР STRONIC PETITE СИН

Продуктов номер: 105-658

Компактният пулсатор за начинаещи – това е STRONIC PETITE! Пригответе се за ново изживяване…

[gtranslate]
Марка:
Срок на доставка: 1 - 2 дни

299.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Компактният пулсатор за начинаещи – това е STRONIC PETITE! Пригответе се за ново изживяване…

Кратки характеристики:

  • Хендс фрий играчка, която се движи сама;
  • Перфектна за начинаещи;
  • Най-малкият и лек STRONIC досега;
  • Много лесен за използване;
  • С мощен мотор;
  • 5 скорости и 3 ритъма на пулсация;
  • Магнитен кабел за USB зареждане;
  • Заключване по време на път;
  • Диаметър: 3.5;
  • Дължина: 17 см.;
  • Захранване: USB;
  • Материал: Силикон;
  • Цвят: Тъмносин;
  • Водоустойчивост: Пълна.

 

A LUST FOR THRUST
Искате да пробвате нещо съвсем ново и пулсаторите на Fun Factory са ви хванали окото? STRONIC Petite може би е вашето нещо! Най-малкият и лек пулсатор, съдаден досега, се движи сам-самичък, без да го придържате с ръце! Специалната му форма прави проникването лесно, така че това е идеална секс играчка за начинаещи.

В зависимост от това в какво настроение сте, можете да използвате този супер тих пулсиращ вибратор за всичко – от нежна пенетрация до див ФЪН!

НАЧИНИ, ПО КОИТО ДА ИГРАЕТЕ СЪС СВОЯ СТРОНИК

 

 

Стимулирайте любимите си ерогенни точки
Нежно стимулирайте външната страна на клитора. Усетете пулсацията при входа на вулвата, като нежно движите връхчето на играчката по лабията. Вашият STRONIC PETITE е водоустойчив, така че можете да му се насладите в уединението на ваната си или просто под душа – на спокойствие по всяко време!

 

 

 

 

 

Два пъти по-мощно свършване
Комбинирайте хендс-фри пулсациите на STRONIC PETITE със стимулация на външната част на клитора с ръце или с играчка. Двойната стимулация ще ви изпрати в космоса с възбуждащи тласъци и преливащи се един в друг оргазми!

 

 

 

 

 

Без ръце!
Насладете се на ритмични тласъци без да държите играчката с ръце. Усещане максимално близо до това от секса с нежен, неуморим любовник! Подходящ за почти всяка поза, за която можете да се сетите и е на ваше разположение със своите завладяващи 5 скорости и 3 ритъма на пулсация!

 

 

 

STRONIC PETITE е най-малкият и лек пулсатор, създаден специално с мисъл за хората, които за пръв път навлизат във вълнуващия свят на секс играчките. В сърцевината на тази играчка тупти мощен FUN FACTORY мотор, сгушен в 100% безопасни за тялото материали.

 

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ STRONIC PETITE И ОБИКНОВЕН ВИБРАТОР?
Първо, STRONIC PETITE не вибрира, така че на практика не е „вибратор“. Два мощни магнита задвижват метална тежест във вътрешността му, позволявайки на тялото да се движи напред-назад, сякаш преодолявайки гравитацията. Само трябва да изберете настройката, която ви харесва най-много – той ще свърши всичко останало самичък!

ЗНАМ КАК РАБОТЯТ ПУЛСАТОРИТЕ – КАКВО НОВО ПРИ STRONIC PETITE?
Както подсказва името му, PETITE е най-компактният и лек модел STRONIC. Това го прави лесен за използване, за проникване и  за пренасяне накъдето ви отвее желанието.

МОТОРЪТ В МАЛКАТА ИГРАЧКА ТАКА СИЛЕН ЛИ Е, КАКТО В ГОЛЕМИТЕ ПУЛСАТОРИ?
О, да! Вътрешният моторен механизъм на STRONIC е еднакъв за всички модели. STRONIC PETITE е висококачествен продукт, изработен в Германия от най-добрите материали. Може да се побере във всяка чанта и има специално заключване на корпуса – за да не се пусне инцидентно. Можете дори да запаметите любимата си настройка.

ЗВУЧИ СУПЕР, НО… АКО МНОГО МИ ХАРЕСА, ДА НЕ СТАНЕ ТАКА, ЧЕ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ИСКАМ ДА СПЯ С МЪЖ?
Не само няма опасност да зарежете стандартния секс – всъщност, вероятно ще го искате още повече! Специално проучване, проведено от FUN FACTORY доказва, че честото използване на пулсатор подобрява циркулацията на кръвта в интимната зона, както и чувствителността към стимулация и докосване. Това повишава желанието за секс! Освен това, можете да поверите своя STRONIC PETITE в ръцете на любимия човек и да се позабавлявате двамата.

 

ДИЗАЙН И ЦВЯТ
Повърхността и формата е специално проектирана да активира хилядите нервни клетки, скрити в дълбините на вагиналния канал. Нежно заостреният връх го прави изключително лесен за проникване.

Харесвате ли свещи, флорални аромати, романтични обстановки? Тогава ще харесате STRONIC PETITE в пастелно люляково. Кремообразна лавандулова мекота, която се разлива по най-интимните зони…

Или може би ви трябва нещо по-живо и активно? Тогава вашият избор е STRONIC PETITE в цвета на морските дълбини, един от най-продаваните цветове на FUN FACTORY – и се пригответе да отплавате в едно напълно ново усещане!

 

 

САМО ВЪРХЪТ НА АЙСБЕРГА
Истината е, че само 18% от жените могат да достигнат до оргазъм само от вагинална стимулация. Повечето изискват допълнителна (външна) стимулация на клитора, за да стигнат до кулминацията. Много хора обаче не знаят, че видимата част на клитора е само 10% от пълния му размер. Всъщност клиторът е много по-голям – разположен надолу от двете страни на срамните устни и дълбоко в тялото. Това е мястото, където STRONIC PETITE стига, а другите играчки – не. Тази страхотна играчка може да стимулира и вътрешните „крачета“ на клитора – всеки път, когато проникне надълбоко. Вълнообразните контури на повърхността му са идеални за достигане на хилядите нервни окончания дълбоко във влагалището.

Така че, ако обичате външната стимулация на клитора, представете си колко по-невероятно, поглъщащо и интензивно ще бъде усещането, когато стимулирате целия си клитор – по целия път отгоре надолу, с ритмично тласкане, едновременно!

Избягвайте използването със силиконови смазки.Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа.След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Срок за доставка

Диаметър
Материя

Размер

Конфигуратор_Тип

Конфиргуратор_Цена

Цвят