+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

260.00 лв.

Вибратор от прозрачен кварц La Gemmes – Wand

Продуктов номер: 301-724

Свържете се със собствената си женска енергия, изпитайте интензивни оргазми и открийте собствената си сексуалност по напълно естествен начин с вибратора La Gemmes.
Използвайте го като дилдо във вагината, за да мастурбирате или като масажор върху тялото си, за да изпитате лечебните и успокояващи сили.

[gtranslate]
Марка:
SKU 301-724 Категория:
Доставка от: Испания
Срок на доставка: 6 - 9 дни

260.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Свържете се със собствената си женска енергия, изпитайте интензивни оргазми и открийте собствената си сексуалност по напълно естествен начин с вибратора La Gemmes.
Използвайте го като дилдо във вагината, за да мастурбирате или като масажор върху тялото си, за да изпитате лечебните и успокояващи сили. Когато използвате пръчката като вибратор, можете да нанесете малко количество лубрикант за по-удобно поставяне.
Тъй като пръчката се различава от двете страни в диаметър, можете да изберете дали предпочитате да вмъкнете дебелата или тънката страна.

Скъпоценните камъни са известни със своите лечебни енергийни свойства и всеки камък има своя собствена енергия, която ви дава повече контакт със себе си. Всички камъни, използвани за колекцията La Gemmes са 100% естествени и без вредни химикали, силикони и фталати. Те са дадени от майката земя и са ръчно изработени, така че всеки камък е уникален по форма, размер и цвят, а малкото „несъвършенства“ прави камъните просто перфектни. Внимавайте, когато съхранявате кристала си, той ще се счупи, ако падне.

Ясен кварц
Clear Quartz е прозрачен и безцветен. Той се разглежда като главен лечител и притежава мощни почистващи свойства, което го прави изключително подходящ за изцеление и работа с енергия. Clear Quartz хармонизира, пречиства, неутрализира, регулира и осигурява енергия; Камъкът може да презареди и да засили ефекта на други камъни. Кристалът повишава концентрацията, стимулира имунната система и балансира тялото. Той изяснява вашето мислене – успокоява се – и може да балансира и очисти вашите чакри.
Балансиращият, пречистващ, обезболяващ, стимулира имунната система.

Спецификации:
– Размер: приблизително 17 x 4 x 2 cm
– Материал: 100% прозрачен кварц
– 100% натурален продукт
– Ръчно изработен
– Без химикали, силикон или пластмаса
– Не са необходими батерии

Тъй като кристалите са естествени продукти и се обработват на ръка, всеки камък е уникален, а цветът и размерът на всеки камък може да варира.
Кристалите ще имат незначителни несъвършенства заради суровия характер на камъните.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Цвят

Срок за доставка

Доставка от:

Диаметър

Материя

Размер