+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

259.00 лв.

Вибратор от аметист La Gemmes – Wand

Продуктов номер: 301-726

Свържете се със собствената си женска енергия, изпитайте интензивни оргазми и открийте собствената си сексуалност по напълно естествен начин с вибратора La Gemmes.
Използвайте го като дилдо във вагината, за да мастурбирате или като масажор върху тялото си, за да изпитате лечебните и успокояващи сили.

[gtranslate]
Марка:
SKU 301-726 Категория:
Доставка от: Испания
Срок на доставка: 6 - 9 дни

259.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Свържете се със собствената си женска енергия, изпитайте интензивни оргазми и открийте собствената си сексуалност по напълно естествен начин с вибратора La Gemmes.
Използвайте го като дилдо във вагината, за да мастурбирате или като масажор върху тялото си, за да изпитате лечебните и успокояващи сили. Когато използвате пръчката като вибратор, можете да нанесете малко количество лубрикант за по-удобно поставяне.
Тъй като пръчката се различава от двете страни в диаметър, можете да изберете дали предпочитате да вмъкнете дебелата или тънката страна.

Скъпоценните камъни са известни със своите лечебни енергийни свойства и всеки камък има своя собствена енергия, която ви дава повече контакт със себе си. Всички камъни, използвани за колекцията La Gemmes са 100% естествени и без вредни химикали, силикони и фталати. Те са дадени от майката земя и са ръчно изработени, така че всеки камък е уникален по форма, размер и цвят, а малкото „несъвършенства“ прави камъните просто перфектни. Внимавайте, когато съхранявате кристала си, той ще се счупи, ако падне.

Аметист
Аметистът е прозрачен с цвят, вариращ от люляк до тъмно лилав. Камъкът осигурява освобождаване от стреса и помага на тялото да освободи негативизъм и отрицателни емоции. Аметистът стимулира горната чакра, позволявайки й да ускори духовния ви растеж. Това може да ви осигури представа и уволнение на вашите лоши навици. Със своите почистващи свойства аметистът може да облекчи главоболието и да намали мигрената и нарушенията на съня.
Пречистващо, предпазващо, очистващо, подобрява духовния растеж

Спецификации:
– Размер: приблизително 17 x 4 x 2 cm
– Материал: 100% прозрачен кварц
– 100% натурален продукт
– Ръчно изработен
– Без химикали, силикон или пластмаса
– Не са необходими батерии

Тъй като кристалите са естествени продукти и се обработват на ръка, всеки камък е уникален, а цветът и размерът на всеки камък може да варира.
Кристалите ще имат незначителни несъвършенства заради суровия характер на камъните.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Цвят

Срок за доставка

Диаметър

Доставка от:

Материя

Размер