+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

89.00 лв.

Вагинални топчета Усилващи

Продуктов номер: 104-772

Носенето на Power Balls в продължение на 15 минути на ден тренира тазовите мускули – мускулите, които ви позволяват да изпитвате спиращи дъха оргазми!

[gtranslate]
Марка:
Срок на доставка: 1 - 2 дни

89.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Носенето на Power Balls в продължение на 15 минути на ден тренира тазовите мускули – мускулите, които ви позволяват да изпитвате спиращи дъха оргазми!

Този въвеждащ комплект включва 3 променливи тежести за постепенно трениране на тазовото дъно. Научете се да активирате контракциите на оргазма, като доставяте удоволствие на себе си и на партньора по време на секс.

Кратки характеристики:
Осцилиращо вътрешно ядро създава ефект наподобяващ вибрация
15 години гаранция от производител
Безвреден за кожата силикон
Лесни за почистване
Тренировъчен сет за оргазми: 60 g; 75.6 g; 91.6 g
Повече наслада от секса за мъжа и жената благодарение на по-стегнатите мускули

Тренировка на тазовото дъно със Satisfyer Power Balls

Със Satisfyer Power Balls получавате изпълнени с наслада тренировки на тазовото дъно, с чиято помощ можете да изживявате спиращи дъха оргазми. Любовните топчета се предлагат в комплект от три, с различно тегло за интензивни и редовни тренировки. Така не само Вие, но и партньорът Ви можете да се наслаждавате на още по-интензивни усещания по време на любовната игра.

Достатъчни са само 15 минути на ден – при това можете да носите удобно топчетата по време на тренировка, вкъщи или докато пазарувате. Satisfyer Power Balls са отлично пригодени и за жени, които са родили скоро – разбира се, използването им трябва да се обсъди с лекар.

Любовните топчета са с тегло от 60 g до 75,6 g и 91,6 g и са подходящи за постепенно усилване на тренировките. Както начинаещите, така и напредналите ще открият подходящия вариант за себе си. Люлеещото се метално ядро във вътрешността на топчетата създава усещане за приятно стимулираща вибрация, която допълнително подсилва ефекта от тренировката.

Какво друго трябва да имам предвид по отношение на любовните топчета?

Любовните топчета във формата на пясъчен часовник са изработени от щадящ кожата силикон, който е изключително хигиеничен и мек. Практичната дръжка улеснява използването им, като дава възможност за лесно поставяне и изваждане. Идеално допълнение към тренировката е малко количество лубрикант на водна основа. При това препоръчваме преди и след всяка употреба старателно почистване с топла вода и мек сапун, или спрей за почистване на секс играчки.

Начин на употреба

За да усетите по-добре мускулът, който се опитвате да стегнете, опитайте докато уринирате внезапно да спрете струята. Мускулът, който спира урината е същият мускул, който ще тренирате. Опитайте отново след като се изпишкате. Стегнете и задръжте този мускул колкото можете, след което опуснете и повторете. Това е!

Разбира се, има много опции за изпълнението на кегеловите упражнения – и както при обикновени тренировки упражненията стават все по-предизвикателни, така и при кегел можете да напредвате с различни методи.

Най-лесно е с вагинални топчета. Те са незабележими, докато се носят, и могат да се ползват по време на ежедневни дейности – докато работите, пътувате, ходите навън и тн. Когато във влагалището има предмет, тялото инстинктивно ще се опита да го задържи, за да не изпадне.

Започнете с най-лекото топче и напредвайте постепенно – след няколко седмици можете да преминете към по-тежко топче.

Благодарение на практичната връвчица, Power Balls могат да се поставят и изваждат с лекота.

Материал: Силикон
Водоустойчивост: Пълна
Дължина, обща см.: 17.6
Диаметър см.: 3.4
Бранд: SATISFYER

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Диаметър

Срок за доставка

Цвят

Материя

Размер