+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

69.00 лв.

Вагинални топчета Оздравителни

Продуктов номер: 104-771

Носенето на Strengthening Balls в продължение на 15 минути на ден тренира тазовите мускули – мускулите, които ви позволяват да изпитвате спиращи дъха оргазми!

[gtranslate]
Марка:
Срок на доставка: 1 - 2 дни

69.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Носенето на Strengthening Balls в продължение на 15 минути на ден тренира тазовите мускули – мускулите, които ви позволяват да изпитвате спиращи дъха оргазми!

Този въвеждащ комплект включва 3 променливи тежести за постепенно трениране на тазовото дъно. Научете се да активирате контракциите на оргазма, като доставяте удоволствие на себе си и на партньора по време на секс.

Кратки характеристики:
15 години гаранция от производител
Безвреден за кожата силикон
Лесни за почистване
Тренировъчен сет за оргазми: 61,9 g; 82,1 g; 97,9 g
Повече наслада от секса за мъжа и жената благодарение на по-стегнатите мускули

Тренировки за оргазъм със Strengthening Balls от Satisfyer

Със Strengthening Balls от Satisfyer укрепвате тазовото си дъно и се наслаждавате на спиращи дъха оргазми: Комплектът от три любовни топчета с различно тегло е подходящ за постепенно усилване на тренировките. Ежедневна тренировка от 15 минути е достатъчна за трайно укрепване на тазовото дъно. При това Strengthening Balls са подходящи за жени, които са родили скоро. Преди употреба трябва да се консултирате с лекар.

Най-лекото топче в комплекта е с тегло от 61,9 g, средното – 82,1 g, а най-тежкото – 97,9 g, което дава възможност както на начинаещите, така и на напредналите да открият подходящото натоварване за тренировката на тазовото дъно.

Какви са предимствата на тренировката на тазовото дъно?
Благодарение на тренирано тазово дъно получавате по-силни усещания по време на любовната игра. Изживявате по-интензивно и оргазмите, при това не само Вие, но и Вашият партньор! Укрепналата мускулатура създава стимулиращо усещане за стегнатост благодарение на по-силните контракции и Ви потапя в зашеметяващо блаженство.

Начин на употреба
За да усетите по-добре мускулът, който се опитвате да стегнете, опитайте докато уринирате внезапно да спрете струята. Мускулът, който спира урината е същият мускул, който ще тренирате. Опитайте отново след като се изпишкате. Стегнете и задръжте този мускул колкото можете, след което опуснете и повторете. Това е!

Разбира се, има много опции за изпълнението на кегеловите упражнения – и както при обикновени тренировки упражненията стават все по-предизвикателни, така и при кегел можете да напредвате с различни методи.

Най-лесно е с вагинални топчета. Те са незабележими, докато се носят, и могат да се ползват по време на ежедневни дейности – докато работите, пътувате, ходите навън и тн. Когато във влагалището има предмет, тялото инстинктивно ще се опита да го задържи, за да не изпадне.

Започнете с най-лекото топче и напредвайте постепенно – след няколко седмици можете да преминете към по-тежко топче.

Благодарение на практичната връвчица, Strengthening Balls могат да се поставят и изваждат с лекота.

Материал: Силикон
Водоустойчивост: Пълна
Дължина, обща см.: 12.6
Диаметър см.: 3.5
Бранд: SATISFYER

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Диаметър

Срок за доставка

Цвят

Материя

Размер