+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

99.00 лв.

Бич THOMAS, от естествена кожа

Продуктов номер: 102-410

14 ресни, събрани в едно чрез елегантна дръжка – този предизвикателен асемблаж изпълнява фантазии на двойки, които ценят доминацията / подчинението от висока класа. Перфектен бич както за начинаещи, така и за опитни любители на пляскането.

[gtranslate]
Марка:
SKU 102-410 Категория:
Срок на доставка: 1 - 2 дни

99.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Бич THOMAS, от естествена кожа описание:
14 ресни, събрани в едно чрез елегантна дръжка – този предизвикателен асемблаж изпълнява фантазии на двойки, които ценят доминацията / подчинението от висока класа. Перфектен бич както за начинаещи, така и за опитни любители на пляскането. Изпитайте най-доброто от удоволствието, което можете да получите. Запомнете да пляскате по меките и дебели части на тялото, и избягвайте долната част на гърба / около бъбреците.

Размер:
Брой ресни: 14
Дължина на всяка ресна: 40 см
Обща дължина: 58,5 см
Дръжка: 18,5 см

PLEASE са висококачествени аксесоари, изработени от естествена кожа. Тя е материал, който позволява на кожата да диша. Това означава, че при употреба не се появяват петна, ожулвания или развиване на микроорганизми поради влага. Естествената кожа е по-дебела от изкуствената – поради това е и много по-издръжлива от еко кожата или композитната кожа. И двете характеристики са изключително важни за аксесоарите, които се използват в грубия секс. Естествената кожа, ако е почистена и поддържана, ще служи години наред в еротичните ви забавления.

Нито екологичната кожа, нито популярната в еротичната промишленост композитна кожа не предлагат същото изживяване и характеристики, характерни за естествената кожа.

Поддръжка:
Почистете мръсната повърхност с тампон, леко навлажнен с хладка вода и сапун. Периодично можете да третирате кожата със специални кремове за почистване на кожа. Не използвайте разтворители (например ацетон) – те могат да повредят структурата на кожата. Механичните повреди, абразия и драскотини в резултат на неправилна употреба не подлежат на гаранция.

Бранд: PLEASE
Цвят: Черно/Лилаво
Материал: Естествена кожа

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Материя