+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

39.00 лв.

АНАЛНА БРОЕНИЦА – ЧЕРНА

Продуктов номер: 105-671

Броеницата е изработена от висококачествен силикон в изискан черен цвят. Размерите й я правят подходяща за начинаещи и напредващи в аналния секс.

[gtranslate]
Марка:
Срок на доставка: 1 - 2 дни

39.00 лв.

АНАЛНА БРОЕНИЦА - ЧЕРНА
АНАЛНА БРОЕНИЦА - ЧЕРНА
39.00 лв.
39.00 лв.
Анален лубрикант "Anal Easy"
Original price was: 15.00 лв..Current price is: 7.50 лв..
Анален лубрикант „Anal Easy“
Original price was: 29.00 лв..Current price is: 14.50 лв..
Овлажнител "Be Lover Gel Forte"
Original price was: 24.00 лв..Current price is: 12.00 лв..
Добави 39 Ох!точки!

За да знаеш повече

Аналните забавления изискват много отдаденост, доверие и търпение – изразете своята любов по най-нестандартния начин, с анална броеница тип сърце!

Броеницата е изработена от висококачествен силикон в изискан черен цвят. Размерите й я правят подходяща за начинаещи и напредващи в аналния секс. Само с няколко капки лубрикант на водна основа, тя става хлъзгава и прониква лесно. Сфинктерните мускули се отварят и затварят ритмично, поемайки всяко следващо „мънисто“, а дръжката във формата на сърце прави придържането и изваждането на броеницата лесно!

Характеристики на АНАЛНА БРОЕНИЦА – ЧЕРНА:

  • Дължина: 15.3 см.;
  • Диаметър: 2.9 см.;
  • Материал: Силикон;
  • Цвят: Черен;
  • Водоустойчивост: Пълна.

 

Избягвайте използването със силиконови смазки.Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа.След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Материал и поддръжка

СИЛИКОН – чудесен материал, тъй като е непорест, не задържа миризми и бактерии, и се хигиенизира лесно – достатъчно е само да го почистите с вода и сапун. Висококачественият силикон е устойчив на температури и може да се изварява (когато няма електрически елементи във вътрешността му).

Силиконът е подходящ за хора с алергии (особено към гума и латекс), тъй като този материал е хипоалергенен (не съдържа вещества предизвикващи алергии). Силиконът запазва външния си вид по-дълго във времето от останалите материали.

Силиконът трябва да се съхранява отделно от други силиконови играчки и да не се използва с лубриканти на силиконова основа, тъй като може да се получи слепване и нарушаване на повърхността на играчката. Използвайте само с лубриканти на водна основа или хибридни лубриканти, на които е упоменато, че са подходящи за силиконови играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Срок за доставка

Диаметър
Материя

Размер

Цвят