+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

19.00 лв.

Анален разширител Booty Call – Booty Beads

Продуктов номер: 105-821

Добавете усещане за романтика и приключение в спалнята и издигнете любовта си до нови висоти с Booty Call™ Booty Beads™.

[gtranslate]
Марка:
Срок на доставка: 6 - 9 дни

19.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Добавете усещане за романтика и приключение в спалнята и издигнете любовта си до нови висоти с Booty Call™ Booty Beads™. Чувствените интимни мъниста ще предложат на потребителите максимално удовлетворение и разширено усещане за удоволствие на простатата както за необвързани, така и за двойки. Набраздения дизайн подражава на гладките извивки и текстури,  и  ще стимулира тялото ви по толкова много начини. Стимулирайки G-точката по най-целенасочения начин, мънистата ще донесат радост във всяка спалня и могат да дадат на любовния ви живот нова страст. В комбинация с люлееща се основа, мънистата ще ви позволят да се разклатите по пътя към кулминацията. С разтърсващото движение можете да гарантирате секси и чувствено изживяване, самостоятелно или като партньор, и можете да се насладите на пълен контрол през цялото време.

Инсталирана с ръкохватката за изтегляне EZ, вие можете да осигурите лесно извличане и лесно боравене. Гъвкавият силикон също ще направи вашето преживяване възможно най -удобно и спокойно, а уникалната форма ще ви позволи да започнете от малки и да увеличавате размера с всяко следващо топче.

Характеристики на Анален разширител Booty Call – Booty Beads:

  • Размер: 12 cm x 3.25 cm.;
  • Тегло на продукта: 56,68 грама;
  • Без фталати :ДА;
  • Материал: Силикон.

 

Избягвайте използването със силиконови смазки.Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа.След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Диаметър

Цвят

Материя

Размер