+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

209.00 лв.

Анален комплект Fifty Shades of Grey

Продуктов номер: 104-716

Анален комплект Fifty Shades of Grey – всичко, което ви е необходимо, за да се насладите на вълнуваща анална игра – независимо дали сте начинаещи или напреднали!

[gtranslate]
SKU 104-716 Категория:
Срок на доставка: 1 - 2 дни

209.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Анален комплект Fifty Shades of Grey – всичко, което ви е необходимо, за да се насладите на вълнуваща анална игра – независимо дали сте начинаещи или напреднали!

Комплектът включва:

1. Душ за почистване

2. Анална броеница Fifty Shades of Grey
Броеницата е изработена от висок клас силикон, който е изключително гъвкав и перфектен за анални игри след навлажняване с лубрикант на водна основа. Тялото на броеницата е съставено от множество елипси, които позволяват на сфинктерните мускули да се разширяват и събират около тях, до достигане на върховното удоволствие!

Снабдена с удобна дръжка, за безопасно и лесно извеждане.

3. Анален разширител Fifty Shades of Grey
Малък анален разширител, предназначен за начинаещи в аналния секс. Вдъхновен от трилогията „Петдесет нюанса сиво“ той е разработен така, че да прониква нежно и да доставя неизмеримо удоволствие!

Аналната играчка има специална халка за пръст в основата си – за безопасна игра и лесно изваждане. Можете да извивате и движите аналния разширител докато го носите. Никога не използвайте играчката без някой да я придържа, за да не навлезе твърде надълбоко в ректума!

4. Анален вибратор Fifty Shades of Grey
Тялото на разширителя е гъвкаво и в същото време достатъчно солидно, за да ви достави истинско анално удоволствие при проникване и стимулация! Формата на играчката наподобява „пика“ – главичката е издължена и заострена, така че да проникне плавно; по-тясната част в края на играчката ще позволи на сфинктерните мускули да се отпуснат, а широката основа ще попречи на разширителя да навлезе твърде навътре в ректума.

От основата на вибратора се контролират вибрациите – 7 режима и три скорости. Вибрацията ще помогне на мускулите да се отпуснат и ще ви възбуди допълнително!

Материал: Силикон/ABS/Полиурет
Водоустойчивост: Пълна
Цвят: Черен
Бранд: FIFTY SHADES OF GREY
Захранване : Батерии ААА, 1.5 V

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Цвят

Материя