+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

358.00 лв.

Пенис колан Body Extensions – Be Rique

Продуктов номер: 605-124

Системата пенис-колани Excelions Hollow Strap-On от Doc Johnson® е унисекс колекция от ремъци и кухи силиконови приспособления, предназначени да стимулират тялото и да позволят игра на проникване, независимо от типа или функцията на анатомията на потребителя. Този висококачествен комплект от 4 части включва регулируем еластичен и силиконов колан с вграден 10-функционален вибратор и три първокласни силиконови приспособления, създадени за максимално сексуално удоволствие на всеки потребител.

[gtranslate]
Марка:
SKU 605-124 Категория:
Доставка от: Германия
Срок на доставка: 6 - 9 дни

358.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Системата пенис-колани Excelions Hollow Strap-On от Doc Johnson® е унисекс колекция от ремъци и кухи силиконови приспособления, предназначени да стимулират тялото и да позволят игра на проникване, независимо от типа или функцията на анатомията на потребителя. Този висококачествен комплект от 2 части включва регулируем еластичен и силиконов колан с вграден 10-функционален вибратор и първокласно силиконово дилдо, създадено за максимално сексуално удоволствие на всеки потребител. Управлявани чрез безжични дистанционни или повърхностни бутони, вибриращите ремъци на Body Extensions са напълно зареждани с включения USB кабел. Всеки продукт от колекцията включва подробни инструкции за грижа и употреба.
• Напълно регулируем премиум силиконов и еластичен ремък с вграден 10-функционален вибратор – приляга на талиите от 28 ‘(71 см) до 48’ (121 см)
• Безжичен презареждащ се вибриращ ремък включва дистанционно управление и USB кабел за зареждане Чувства се мека и гладка
• Силиконово дилдо- 20см
• Еднакво подходяща за всички полове
• Без фталат, безопасен за тялото

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Цвят

Срок за доставка

Доставка от:

Материя