0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

90.00 лв.

Вагинална помпа "THE BLACK TREASURE" 7 x 5 см.

Повишете чувствителността на вагината и клитора с тази вагинална помпа. С нея вие ще подобрите сексуалния си живот, увеличавайки притока на кръв към интимните си зони и ще изживеете неповторимо усещане, каквото никога преди не сте имали.

90.00 лв.

Налично

Добави 90 Ох!точки!
Срок на доставка 1-2 дни

За да знаеш повече

Повишете чувствителността на вагината и клитора с тази вагинална помпа. С нея вие ще подобрите сексуалния си живот, увеличавайки притока на кръв към интимните си зони и ще изживеете неповторимо усещане, каквото никога преди не сте имали. Вагиналната помпа е изработена от здрава пластмаса и е с размер подходящ за повечето жени. Това, което я различава от другите вагинални помпи, са вградени силиконови балончета във вътрешността на чашката, които докосват клитора при напомпване. Това прави THE BLACK TREASURE много по-чувствена и приятна при употреба.

Какво прави?

Вагиналната помпа “THE BLACK TREASURE”, увеличава притока на кръв във вагинална област и увеличава многократно чувствителността и. В резултат на това жените, които я използват ще почувстват по-силна възбуда и много, много по-мощни и продължителни оргазми.

Как се използва?

Сглобете съставните части на помпата една с друга, следвайки инструкцията. Поставете помпата върху вагината както е показано на опаковката като преди това премахнете всики паднали косъмчета под нея. Започнете да помпите чрез устройството постепенно, докато се получи вакуум и усетите увеличение на вагината и устните и. За да премахнете помпата – натиснете клапана за изпускане на вакуума.

– Размер подходящ за повечето вагини

– Здрава

– Силен вакуум

– Лесна за употреба

– Увеличава притока на кръв към вагината и клитора

– Повишава възбудата, чувствителността и силата на оргазмите

– Вградени балончета за клиторна стимулация

Материал: PVC, Силикон

Дължина: 7 см.

Широчина: 5 см.

Препоръки:

* Препоръчителна е употребата с лубрикант на водна основа

* След употреба измийте и дезинфекцирайте

* Ако усетите болка, преустановете временно употребата ѝ

Кратка информация

Допълнителни указания

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка

Материя

×