+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

230.00 лв.

Автоматична вагинална помпа DOC JOHNSON

Продуктов номер: 605-196

Меките извивки на автоматичната вибрираща акумулаторна помпа прегръщат чувствителните зони с гладък силикон, за да се почувствате невероятно. Трите скорости на изпомпване и 7-те вибрационни режима ще ви дадат възможност да персонализирате удоволствието си всеки път, докато мощното засмукване запазва ръцете ви свободни.

[gtranslate]
Марка:
SKU 605-196 Категории: ,
Доставка от: Германия
Срок на доставка: 6 - 9 дни

230.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Нека цветето ви цъфти, както никога до сега. Меките извивки на автоматичната вибрираща акумулаторна помпа прегръщат чувствителните зони с гладък силикон, за да се почувствате невероятно. Трите скорости на изпомпване и 7-те вибрационни режима ще ви дадат възможност да персонализирате удоволствието си всеки път, докато мощното засмукване запазва ръцете ви свободни. Наслаждавайте се на по-силни оргазми с повишена чувствителност и възбуда, и гледайте невероятните визуални резултати в реално време чрез прозрачната чаша на помпата.
Допълнителни функции, включително бутон за моментално освобождаване на въздуха, функция за заключване на захранването и зареждане с USB, гарантират, че играта с помпата е винаги безопасна и безгрижна. Включени са пълни инструкции за удоволствие и поддръжка на помпата.
Размери на продукта 23.50 x 5.08 cm
Тегло на продукта 110 грама
Вътрешен диаметър 3,0 cm
Скоростни режими 7
Акумулаторна Да
Време за презареждане 90 минути
Време за зареждане на батерията 60 минути
Водоустойчивост Да
Материал Без фталат Да
Материали Силикон / ABS

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Цвят

Срок за доставка

Доставка от:

Материя