sex shop, sexshop, секс магазин, еротично бельоsex shop, sexshop, секс магазин, еротично бельо,вибратор,секс магазин,еротично бельо,секс играчки,по голям пенис,уголемяване пенис,sex shop,bdsm,уголемяване на члена,хиалуронова киселина,ugolemqvane na penisa,уголемяване на kura,сутиени,уголемяване,вибратор цена,как да си уголемя члена,мъжки прашки,удебеляване на члена,увеличаване на члена,uvelichavane na penisa,ogolemqvane na penisa,упражнения за уголемяване на члена,уголемяване на половия орган,дамски прашки,хапчета за уголемяване на члена,вибратор за бетон,как да уголемя члена си,уголемяване на penisa,вибратор онлайн,начини за уголемяване на члена,жартиери,спално бельо,дантелено бельо,методи за уголемяване на члена,seh shop,udaljavane na penisa,билки за уголемяване на члена,дамско бельо,нощница,уголемяване на члена forum,бельо,удължаване на члена,термо бельо,прашки,анални топчета,ugolemiavane na penisa,уголемяване на члена в домашни условия,боксерки,уголемяване на члена с билки,бельо за жени,стягащо бельо,за уголемяване на члена,надуваеми кукли,мъжко бельо,жартиери с чорапи,импланти,ygolemqvane na penisa,голям член,естествен начин за уголемяване на члена,испанска муха,уголемяване на,уголемяване на член,помпа за уголемяване на члена,филъри,операция за уголемяване на члена,естествено уголемяване на члена,ogolemiavane na penisa,вибриращ пръстен,sekshop,операция за уголемяване на члена цена,ugolemyavane na penisa,xtrasize цена,жартиери цена,уголемяване на члена упражнения,гел за уголемяване на члена,как се използва вибратор,уголемяване на полов орган,не ми става члена,уголемяване na penisa,как да си уголемя члена без хапчета,uveli4avane na penisa,хапчета за уголемяване на kura,кола маска,упражнения за уголемяване на члена видео,българско бельо,почистване на лице,крем за уголемяване на члена,методи за увеличаване на члена,оформящо бельо,analen lubrikant,уголемяване на пени,лепенки за уголемяване на члена,uvelicavane na penisa,udebelqvane na penisa,спрей за уголемяване на члена,бельо онлайн,уголемяване на члена без лекарства,триумф бельо,пластична хирургия,играчки за жени,вибратор кибер кожа,вибратор за мъже,golqm kur,бельо за свети валентин,уголемяване на члена с парафин,как се уголемява члена,възможно ли е уголемяване на члена,иглен вибратор,техники за уголемяване на члена,голям вибратор,увеличаване размера на члена,билки за увеличаване на члена,увеличаване на члена с до 10 см,как да уголемя члена,липосукция,уголемяване на члена с упражнения,парафин в члена,golqm hui,удебеляване на члена цена,масаж за уголемяване на члена,дантелено бельо за жени,uduljavane na penisa

12 неща, които да знаеш за садо-мазото

1. BDSM идва от:

BD (Bondage & Discipline – Връзване и Дисциплина), DS (Domination & Submission – Доминиране и Подчинение), SM (Sadism & Masochism – Садизъм и Мазохизъм) и включва широк спектър от вкусове и активности, както и безкрайни вариации.
2. Няма много общо с „50 нюанса сиво“.

Мислиш, че ще те отвлече милионер и ще те направи неговата разглезена кукличка? Помисли пак. BDSM рядко е бляскаво изживяване и ако случиш на взаимоотношения, които траят повече от две-три срещи за секс, нещата могат много да се усложнят и да се наложат разговори за емоционалните ви ограничения.
3. Да си подчинена не означава, че си слаба.

Дар е да предадеш целия си контрол, да станеш по-уязвима, отколкото би могла да си представиш, да предадеш тялото, ума и сърцето си в ръцете на друг човек. Също така, в това се крие невероятното удоволствие на подчинения.

4. Не всеки може да бъде добър доминиращ, макар много хора да си приписват титлата.
Той (или тя) може да изиска подчинение само с шепнене или бегъл поглед – много по-секси от разни самозвани хора, които само крещят заповеди наляво-надясно. Добрият доминиращ също така ще отдели време да опознае подчинения си. Разбира кога трябва да натисне, кога трябва да спре и кога е отишъл твърде далеч.

5. Ако си падаш по BDSM, това не означава, че си пасивна/агресивна в други сфери от живота си.

Има множество високо интелигентни, самоуверени хора, които харесват садо-мазото и го намират за страхотно. Независимо от коя страна на камшика предпочитат да се намират.
6. BDSM невинаги включва секс.

Игри на съзнанието, предизвикателства от разстояние и влудяващи умствени препятствия са огромна част от преживяването за някои хора. Садо-мазото е много повече от белезници, болка и камшици. Контролът и подчинението могат да бъдат забавни и възбуждащи, без да са включени „играчки“.

7. BDSM може да бъде част от моногамна връзка или да се прави от няколко временни партньора.

Няма правила и няма причина да не споменеш на постоянния си партньор, че имаш садо-мазо фантазии, дори след като сте заедно от години.
8. Възможно е да се наслаждаваш на двете противоположни страни на спектъра.

На някои хора им допада да играят и двете роли – на доминиращ и подчинен. Дори има термин за тях – „суич“ (от англ. switch – превключвам). Суичът може да е подчинен с един партньор и доминиращ с друг или партньорите от една двойка могат да се редуват да изпълняват различните роли.

9. Безопасните думи съществуват
Трябва да решите коя е вашата безопасна дума още в началото на BDSM игричките, както и какви са границите ви. Ако ще те душат, например, може да се съгласите на друг сигнал (щракане с пръсти). Запомни, че винаги можеш да кажеш „не“. Подчиненият всъщност има най-голяма власт, тъй като може да поиска игрите да спрат или да намалят темпо по всяко време. Ако доминиращият е достатъчно опитен, той ще следва желанията на подчинения.

10. BDSM може да е опасно занимание, което крие реални рискове.

Чети достатъчно по въпроса и се свързвай с BDSM общества онлайн, където да контактуваш с хора, на които евентуално би могла да имаш доверие. Преди да пристъпиш към реален садо-мазо контакт, срещни се с въпросния човек на публично място, за да се опознаете. Безопасността е на първо място.

11. В процеса влизат много и дълги разговори.

От дискутирането на това какви са лимитите, през планирането на това какво да правите следващия път, до грижата един за друг след това (което наистина се случва, особено след много интензивен садо-мазо епизод), за да е идеално преживяването, трябва да има диалог.

12. Съвсем различно е от всичко, което си очаквала.

Но когато е направено правилно и по твое желание, BDSM не само е ужасно забавно занимание, но може наистина да разшири хоризонтите и светогледа ти.

Източник: cosmopolitan.bg

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *