+50 НОВИ СЕКС ИГРАЧКИ ВСЯКА СЕДМИЦА
НАД 19 000 СЕКС ИГРАЧКИ ЗА ВАШЕ УДОВОЛСТВИЕ
Да гълтам или не? – въпросът, който вълнува всички дами!

Да гълтам или не? – въпросът, който вълнува всички дами!

   „Да гълтам или не?“. Това е един от най-често задаваните въпроси, когато става въпрос за свирка.

   Едно проучване  дава отговор: Да, дами, гълтайте! – защото това ще ви направи по-здрави. Свирката има положително въздействие върху здравето на жените. Това установява изследване на „State University of New York“ посветено на ефекта на сперматозоидите върху женската психика.

Какво всъщност е спермата? Изследването се основава главно на разбирането, че спермата на мъжа има съставки, които могат да повдигнат настроението на една дама, но също така и да увеличат привързаността ни към даден човек. Спермата се състои основно от кортизол, естрон и окситоцин, но и от антидепресанти като серотонин и мелатонин (последният дори може да бъде толкова успокояващ, че има приспивателно действие).

   Секс без презерватив като основен критерий. В американското проучване участвали 300 млади жени. При провеждане на изследването обаче не е съблюдавано дали спермата се приема орално или вагинално. Основен критерий за подбор на жените е дали правят секс без презерватив. В крайна сметка се установява, че няма значение от къде прониква ободряващата течност. Всички дами в края на изследването се подлагат на психологически тест, който доказва, че те се чувстват доста по-щастливи.

  Свирката: новият антидепресант? Резултатите от проучването показват, че жените, които никога не използват презерватив по време на секс, показват по-малко симптоми на депресия от тези, които редовно го употребяват. От това учените заключават, че жени , чиито тела редовно влизат в контакт със спермата, са по-щастливи от други, които я избягват.

Изводът: Колкото повече сперма поема женското тяло, толкова по-щастлива е една дама!

Източник:Dama.bg

Изберете от над 7000 еротични артикула в нашия СЕКС МАГАЗИН!